انبارکردن محصولات زراعتی یک اصل مهم وضروری برای نگهداری مواد غذای ورساندن غذای های متنوع باکفیت عالی برای استفاده بشرضروری است. بنابرین برای انبارکردن محصولات به منظوراستفاده درفصل های نامناسب سال ویا هنگام وقوع جنگ ها، خشکسالی ها، قحطی ها وبرای مقابله باگرسنگی از زمان های بسیارقدیم درجوامع انسانی معمول بوده است.اکنون طرزنگهداری محصولات درشهرها ودرمناطق مختلف روستای برحسب فرهنگ وشیوه های زنده گی شان متفاوت میباشد. چنانچه معمولادروقت انبارکردن محصولات شان برای محافظت ازموجودات ضرردهنده وهم چنان حشرات مضره وعوامل محیطی که باعث فاسد شدن مواد غذای آن ها می شد جای مناسبی را انتخاب می کردند تا ازشرفاسد شدن، مواد غذای شان درامان باشند تا اینکه انسان ها بتوانند موادغذای خود را نظر به ضرورت شان ازیک فصل به فصل دیگرانتقال دهند.بخاطریکه تولید محصولات درطول یک یا چند فصل محدود تولید شده و تقاضا بشربرای محصولات بدون وقفه وجود داشته وبدون موجودیت انبار نمیتوان غذای مورد ضرورت شان را در یک مدت طولانی مهیا کرد. این نشان دهنده آن است که بدون ذخیره وانبار کردن، موادغذای با کیفیت عالی برای انسانها ناممکن میباشد.مسله انبارکردن محصولات در دنیا امروزی بسیاربا اهمیت بوده، چونکه روزبه روزتعداد نفوس درجهان بیشترمیگردد وساحات به دلایل مختلف کمتر می گردد و تولیدات محصولات درجهان سوم بسیار پائین بوده ودراثر نبودانبارهای ذخیروی محصولات تولیدی شان دراثر انتقال ازیک جابه جای دیگر فاسد می شوند. یعنی اهمیت انبار در نگهداری محصولات کشاورزی حتمی و ضروری است چرا که نگهداری محصولات کشاورزی برای مدت طولانی برای انسان ها بدون ذخیره وانبار ناممکن است.
anbar kardan mahsoolat zeraee_1606743307_43752_10288_1035.zip0.17 MB |